Pieton accidentat mortal în Neamț.

Miercuri seara, un bărbat în vârstă de 41 ani şi-a pierdut viaţa, după ce a fost călcat de un autoturism pe DN 17B, în localitatea Poiana Teiului din judeţul Neamţ. Conform ISU Neamț, şoferul  autoturismului a anunţat că victima era întinsă pe carosabil.

„Evenimentul a fost anunţat prin apel la 112 de către şoferul unui autoturism, afirmând că a dat peste un pieton care era întins pe şosea. Pietonul a rămas sub maşină”, a menţionat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

 De asemenea, victima a fost scoasă de sub maşină de pompieri, iar paramedicii nu au mai putut face nimic să-i salveze viaţa, şi au declarat decesul acesteia.

Conform informaţiilor date de purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Ramona Ciofu, la volanul autoturismului se afla un sucevean în vârstă de 62 de ani.

„Din primele cercetări efectuate a reieşit că, în timp ce un bărbat, de 62 ani, din judeţul Suceava, conducea un autoturism pe drumul naţional 17 B, în localitatea Poiana Teiului, a surprins şi accidentat un bărbat, în vârstă de 41 ani, din aceeaşi localitate, care s-ar fi aflat pe partea carosabilă”, a mai spus Ramona Ciofu, potrivit Agerpres.

Citeste continuarea Aici

You might also like