Cum sa transformi ferestrele intr-un colt de relaxare?

Amenajarea locuintei este, de multe ori, un proiect dificil de pus in practica, mai ales cand vine vorba de proprietarii care se gandesc sa apeleze la idei fabuloase de design interior. Specialistii in domeniu recomanda inainte de a trece la demararea proiectului, sa se faca putina cercetare in acest sens, sa se ia in calcul bugetul pe care fiecare il are la dispozitie si sa se renunte la unele lucruri care sunt mult prea costisitoare. 

Se pare ca o amenajare spectaculoasa se poate face rapid si usor, cu multa atentie la detalii. Daca te-ai gandit sa renovezi livingul sau dormitorul, dar nu ai bani suficienti la dispozitie pentru a face toate modificarile dorite, ai putea sa alegi doar un singur element pe care sa-l schimbi, iar aspectul general se va modifica mai mult decat ai putea crede. De exemplu, ferestrele incaperilor ar putea sa aduca un plus de frumusete si stil locuintei, daca sunt puse in valoare si pot deveni adevarate colturi de relaxare.

Iata cum sa le transformi usor in cele mai relaxante colturi ale casei!

Schimba perdelele vechi ale interiorului cu unele noi, glamour, confectionate din materiale vaporoase, matase sau organza, apoi alege si niste draperii…

Citeste continuarea Aici

You might also like