La Giurgiu, TIR-urile care ies din ţară au de aşteptat 40 de minute la controlul de frontieră

AUTOTIR-urile care aşteaptă ieşirea din România prim PTF Giurgiu formează o coadă de aproximativ cinci kilometri la intrarea în municipiu, pe DN 5, şi au de aşteptat 40 de minute la controlul de frontieră.

Astfel, „În ultimele 24 de ore, la graniţa cu Bulgaria au fost efectuate formalităţile de frontieră prin PTF Giurgiu, pe sensul de intrare în ţară, pentru un număr de 1.087 camioane, 3.422 autoturisme şi 13.607 persoane, iar pe sensul de ieşire din ţară au fost înregistrate 1.102 camioane, 2.625 autoturisme şi 11.501 persoane. Pentru autocamioane, traficul prin PTF Giurgiu se desfăşoară pe câte patru artere de circulaţie, pentru ambele sensuri de deplasare şi înregistrăm un timp de aşteptare de 40 de minute, datorat numărului mare de astfel de mijloace de transport, prezente pentru tranzit”, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a ITPF Giurgiu, Roxana Popazu.

Activitatea punctului de trecere de la frontirea Giurgiu se desfăşoară astfel:

-Pentru autoturisme şi mijloacele de transport persoane traficul prin PTF Giurgiu se desfăşoară în condiţii normale pentru acest sezon, timpul de aşteptare la controlul de…

Citeste continuarea Aici

You might also like