Dacia oprește din nou producția la Mioveni,

Reprezentanţii Dacia, au anunţat că vor opri din nou producția auto la uzina de la Mioveni, timp de 5 zile, din cauza lipsei de componente electronice, conform Economedia.ro.  

„Lipsa componentelor electronice continuă să afecteze industria auto, inclusiv Dacia. Depunem toate eforturile pentru a limita impactul asupra producției și lucrăm într-un ritm susținut cu furnizorii noștri. Avem celule de criză la nivelul direcțiilor de Supply Chain și Achiziții și implementăm toate măsurile adecvate. Cu toate acestea, activitatea uzinei Vehicule de la Mioveni va fi întreruptă in zilele 2, 3, 6, 7 și 10 septembrie“, a precizat direcția de comunicare a Dacia, într-un mesaj transmis Economedia.

Ultima dată când Dacia a întrerupt producția de maşini, a fost în luna iulie a acestui an, timp de trei zile, tot din cauza lipsei componentelor electronice.

De asemenea, producția auto a  uzinei de la Mioveni a mai fost oprită și în lunile februarie (de două ori), martie, și aprilie 2021, pentru câteva zile, din cauza crizei de semiconductori la nivel global, criză care a afectat majoritatea producătorilor de maşini.

În cadrul  Uzinei de Vehicule de…

Citeste continuarea Aici

You might also like