MediHelp International lansează pachetul de asigurare cu acoperire locală

MediHelp International, unul dintre cei mai importanți furnizori de asigurări private de sănătate din Europa Centrală și de Est, lansează planul AZURE cu acoperire locală.

Pachetul de asigurare AZURE Local acoperă serviciile medicale accesate pe teritoriul României până la limita generală maximă de 250,000 EUR. Beneficiile planului local includ acoperirea cazurilor medicale în urgență, în spitalizare, dar și în regim ambulator. MediHelp oferă clienților posibilitatea alegerii spitalului sau a clinicii unde doresc să se trateze, dar și a medicului. Acoperirea oferită de Planul AZURE Local include tratamentul pentru cancer, dar și serviciile de transplant, beneficii ce au în vedere tratarea condițiilor medicale ce pot pune viața în pericol.

“Ne dorim să avem soluții care să răspundă solicitărilor primite din partea persoanelor interesate de serviciile oferite de MediHelp International. Prin crearea planului AZURE Local ne-am dorit să venim cu o alternativă pentru cei care își doresc o asigurare cu acoperire pe teritoriul României, deoarece din anumite motive acoperirea internațională nu este de interes. Astfel, ne bucurăm că, odată…

Citeste continuarea Aici

You might also like