Cum i-a recompensat Amazon pe angajații care s-au vaccinat?

Compania Amazon a oferit bonusuri extrem de generoase pentru opt din angajații săi care au luat decizia de a se vaccina împotriva COVID-19.

Gigantul a hotărât să-și răsplătească opt din angajații săi care lucrează într-unul din depozite cu beneficii mai puțin obișnuite:

Astfel, unora le-a dat o mașină gratis, în timp ce altora le-a dat bonusuri în numerar în valoarea de 100.000 de dolari. Anunțul a fost făcut într-o postare pe Instagram, pe contul său „Amazon Vest Life”, pagina de pe care compania fondată de Jeff Bezos distribuie știri și conținut legate de stilul de viață al angajaților, potrivit CNBC.

Inițiativa face parte din noua politică Amazon de a-și răsplăti angajații care se vaccinează împotriva COVID-19, un demers prin care vrea să încurajeze și ceilalți salariați care încă nu s-au imunizat.

Aşadar, săptămâna care a trecut, trei angajați din depozit și Whole Foods au primit premii în numerar de 100.000 de dolari pentru vaccinare, a anunțat Amazon într-o postare separată pe Instagram.

Citeste continuarea Aici

You might also like