COVID face prăpăd în toată țara. Situație critică în București

Ţara noastră este în pragul dezastrului. COVID face prăpăd în toată țara, iar spitalele nu mai pot face față situației. Astfel, numărul pacienților internați este din ce în ce mai mare. Secțiile ATI din țară sunt aproape pline. În Capitală, cel puțin, situația este dramatică.

În plus, este prăpăd în toată România din cauza COVID.  Mai mult, Secțiile ATI din țară sunt aproape pline. Pe teritoriul țării au mai rămas doar câteva zeci de paturi libere la secția ATI COVID din cauza exploziei de infectări cu noul coronavirus. În București situația din spitale este și mai dramatică.

De asemenea, locurile în spitale aproape că nu mai există. Dintre cele care mai sunt libere, o parte au fost alocate copiilor, conform unui anunț făcut de reprezentanții din Sănătate.

Duminică 19 septembrie, în Bucureşti, mai erau doar două paturi. În plus, părinții infectați cu noul coronavirus vor putea fi tratați în secțiile de pediatrie unde se află internați și copiii lor, a spus ministerul Sănătății.

”Începând de astăzi, 13 septembrie 2021, unităţile sanitare cu paturi, care au în structură secţii sau compartimente cu…

Citeste continuarea Aici

You might also like