Cea mai mare despăgubire acordată de asigurători în baza unei poliţe de asigurare facultativă pentru locuinţe

În anul 2020 s-a dat cea mai mare despăgubire acordată de asigurătorii membri UNSAR (Uniunea Naţională a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din România) în baza unei poliţe de asigurare facultativă pentru locuinţe şi care a fost de circa 400.000 euro (1,9 milioane lei), cu 145% mai mare faţă de cea mai mare despăgubire achitată în 2019. Aceasta a fost achitată în vederea acoperirii daunelor cauzate de un incendiu, a anunţat luni UNSAR.

Astfel, ”Cea mai mare despăgubire acordată anul trecut de asigurătorii Membri UNSAR în baza unei poliţe de asigurare facultativă pentru locuinţe a fost de circa 400.000 euro (1,9 milioane lei), cu 145% mai mare faţă de cea mai mare despăgubire achitată în 2019. Aceasta a fost achitată în vederea acoperirii daunelor cauzate de un incendiu”, a informat UNSAR.

De cele mai multe ori, incendiul este cauza generatoare a celor mai mari 5 daune achitate în 2020 în baza poliţelor destinate locuinţelor. Anul trecut, valoarea acestui top 5 a fost de aproximativ 4,6 milioane lei, în creştere cu 66% faţă de valoarea înregistrată în 2019.

În opinia sa, „Aceste realităţi confirmă importanţa…

Citeste continuarea Aici

You might also like