Şapte beneficii ale apei filtrate

Apa filtrată se obține prin trecerea apei printr-un pat filtrant, care este conceput pentru a elimina sau reduce anumite tipuri de contaminanți ai apei. Apa fără contaminanți are multe beneficii pentru sănătate, dar beneficiile apei filtrate sunt de anvergură și includ și multe beneficii pentru mediu.

Filtrele de apă folosesc diverse medii de filtrare pentru a viza și elimina cât mai mulți contaminanți posibil, fără a utiliza substanțe chimice și fără a altera gustul natural al apei. Cele mai frecvent utilizate medii de filtrare în filtrele de apă includ cărbune activ din coajă de cocos, sfere ceramice sau lumânări și membrane de osmoză inversă.

Consumul de apă filtrată în loc de apă îmbuteliată este mai sănătos, mai ieftin și o povară mai mică pentru mediu. Iată de ce:

Apa filtrată nu conține contaminanți

Un sistem de filtrare a apei va elimina, cel puţin, sedimentele, clorul și produsele secundare ale acestuia și compușii organici volatili. Majoritatea sistemelor de filtrare a apei pe bază de carbon vor îmbunătăți, de asemenea, gustul și mirosul apei de la robinet.

Modelele de filtre mai avansate vor elimina, de asemenea, metalele grele, bacteriile, hormonii, toxinele, pesticidele, solvenții industriali, fluorurile și mulți alți contaminanți potențial periculoși sau neplăcuți.

Apa filtrată este mai sănătoasă decât apa de la robinet nefiltrată

Deși nu toți contaminanții apei de la robinet sunt periculoși, expunerea pe termen lung – și, în unele cazuri, expunerea pe termen scurt – la unii dintre aceștia poate avea un impact negativ asupra sănătății noastre. Clorul, fluorura, metalele grele, bacteriile, virusurile sunt doar câteva exemple de contaminanți potențial periculoși.

Este convenabil să bei apă filtrată

Dacă apa îmbuteliată este una dintre cele mai convenabile modalități de a vă menține hidratat oriunde și oricând, apa filtrată de la robinet este o altă modalitate convenabilă de a avea acces la apă potabilă la robinet.

Apa filtrată este ecologică

Cu mai puțină apă îmbuteliată produsă, se creează mai puține deșeuri de plastic. Industria apei îmbuteliate este printre cei mai importanți poluanți cu plastic din lume. În general, apa filtrată este o povară mai mică pentru mediu.

Apa filtrată este ieftină

Apa îmbuteliată este scumpă, iar unele mărci de apă îmbuteliată sunt mult prea scumpe pentru bugetul mediu. Bazându-se pe ideea că acestea provin din izvoare curate, prețul pentru unele mărci de apă îmbuteliată este chiar exagerat. În comparație cu prețul apei îmbuteliate, care include costurile de producție, costurile de expediere asociate cu distribuția acesteia și costurile de marketing pentru promovarea produsului, apa filtrată este extrem de ieftină.

Apa filtrată este controlată… de dvs

Da, apa îmbuteliată este testată, dar standardele de testare sunt mai laxe decât cele impuse pentru apa de la robinet. Cu un filtru de apă, puteți viza contaminanții pe care doriți să îi eliminați din apa de la robinet.

Apa filtrată este blândă cu părul și pielea

Dacă decideți să instalați un filtru de apă pentru toată casa sau un filtru de duș, puteți face baie în apă fără clor, care este blândă pentru păr și piele. Unele filtre de apă sau filtre de duș vor reduce, de asemenea, depunerile de calcar, ceea ce este binevenit în special pentru cei care locuiesc în zonele cu apă dură.

Dacă sunteți în căutarea unei soluţii de filtrare a apei de la robinet, cana filtrantă ZeroWater oferă combinația potrivită de funcționalitate și știință a filtrării.

 

You might also like