Pigmenții potriviți, primul pas spre creșterea încrederii în sine!

Ce planuri ai pentru acest an? Ți-ai propus cumva și o schimbare de stil? Intră în simfonia culorilor și fii propriul dirijor! Nu ai nevoie decât de câțiva pigmenți potriviți, pentru a-ți pune în valoare spiritul creativ, atitudinea și încrederea în sine. Începe anul cu un machiaj senzațional și impresionează-ți colegii sau prietenii!

 

Deși mulți ar tinde să creadă că acest stil de makeup este utilizat, în special, atunci când mergi la petreceri, la evenimente deosebite sau în cluburi, lucrurile nu stau tocmai așa. Poți utiliza acești „agenți” de înfrumusețare în orice situație, versatilitatea lor oferindu-le atuul de a sta elegant pe pleoapele tale, în orice moment al zilei.

 

Indiferent de personalitatea ta, fie aceasta discretă, fie îndrazneață, machiajul cu pigmenti poate readuce soarele într-o zi mohorâtă și poate alunga norii aduși de stresul cotidian. Sparge gheața și scapă de monotonie, prin intermediul unor stiluri vesele și jucăușe. Aceste articole cosmetice fascinează în orice context.

 

Aplicarea se face destul de ușor, trebuind doar să respecți câteva dintre sfaturile specialiștilor. Produsele pe care le ai la dispoziție nu îți vor crea dificultăți, din contră, textura și dimensiunile particulelor te vor ajuta să obții un efect cameleonic spectaculos.

 

Fulgii Unicorn Dream sau Mermaid Song? Tu ce preferi?

Fulgii de mari dimensiuni sunt perfecți pentru a adăuga un strop de strălucire unui machiaj de zi. Aplică mai întâi baza pentru pigmenți sau o bază cremoasă rezistentă și fixează produsul cu o pensulă plată pentru fardul de pleoape. Dacă dorești să le accentuezi intensitatea, pulverizează pe pensulă un puf de spray fixator pentru machiaj, apoi aplică pigmentul. Îi poți utiliza singuri sau peste un fard mat, pentru a adăuga un aspect intens și strălucitor. Îndepărtează-i cu ușurință, folosind un demachiant sau apă micelară.

 

Impresionează cu un efect cameleonic de vis!

Efectul cameleonic cucerește instantaneu pe oricine. Produsul are o textură extrem de fină și conferă machiajului o strălucire cu reflexii demențiale, în funcție și de intensitatea luminii la care este expus. Se aplică, la fel ca și fulgii, prin tapotare ușoară, nu prin ștergere, așa cum faci în cazul fardurilor de pleoape. Nu este necesar blendingul, aceste produse acoperind delicat pleoapa, prin presare.

 

Textura fină și nuanțele discrete îți permit să le poți purta chiar și la birou, fără a face notă discordantă. Bucură-te de o zi minunată la lucru, având un machiaj impecabil, cu pigmenți cameleon.

Reflexii de diamant cu particulele Sparkle 

Îți place efectul mătăsos și perlat? Atunci apelează la particulele Sparkle, cu granulații diferite, ce vor reflecta lumina, conferind strălucire și o nouă dimensiune machiajului. Aceste farduri intens pigmentate sunt ideale pentru a fi folosite pe față, ochi și corp. De asemenea, oferă luminozitate arcadei superioare sau colțului intern al ochiului, prin aplicarea particulelor perlate. Vei obține, fără nicio îndoială, un machiaj fabulos!

 

Din gama acestor farduri, te poți juca cu nuanțele Fairy Godmother, cu reflexii roz – verzi, de granulație foarte fină, nuanțele Dragonfly, cu reflexii verzi – aurii și granulație foarte fină, Cinderella, un pigment alb cu reflexii verzi – aurii și particule fine, Aurora Borealis, un pigment alb cu reflexii roz –mov și particule fine, Copper sparkle, cu reflexii roșiatice – arămii – aurii și granulație mare, Shimmery leaf, cu reflexii verzi – roșiatice și granulație mare, precum și Shimmery sunset, cu reflexii roșiatice – aurii și granulație mare.

 

Efectele obținute vor fi un adevărat spectacol! Îndrăznește să ieși din anonimat și bucură-te de succesul acestor pigmenți senzaționali!

 

You might also like