Parcul Cișmigiu, bănci rupte, mizerie și miros îngrozitor

 Aflat chiar în vecinătatea Primăriei  Capitalei și unul dintre simbolurile orașului, Parcul Cişmigiu este în paragină. Alei pline de excremente de pasăre, miroase îngrozitor, iarba este uscată sau nu mai este deloc, bănci și coșuri de gunoi rupte, jardiniere fără flori și ruginite, locuri de joacă stricate și insalubre, copaci uscați. Din păcate, nu este singulul caz, în paragină fiind toate parcurile administrate de Primărie: Herăstrău, Circului, Tineretului, Carol. Cum explică Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, problema din grădina sa?
Primarul general,  Nicușor Dan spune că parcurile sunt în această stare pentru că Compania Municipală de Parcuri și Grădini nu își face treaba bine, deși conducerea a fost schimbată, iar prețurile percepute pentru serviciile prestate, stabilite de fosta administrație, sunt și de 4 ori peste prețul pieței.
De asemenea, primarul l-a schimbat miercuri 25 august și pe directorul ALPAB, Gabriel Tănase, rămas în funcție din vremea foștilor primari Sorin Oprescu și Gabriela Firea și mutat de-a lungul timpului la diverse instituții.
Aşa că, Nicușor Dan preia de joi 26 august,…

Citeste continuarea Aici

You might also like