Ojele semipermanente, prima „armă” în arsenalul seducției tale

Oja este produsul care te poate însoți pe tot parcursul anului, în orice zi și cu orice ocazie. La birou, la o întâlnire de business sau la o ieșire cu prietenii, în vacanțe sau la sala de sport, manichiura cu oje semipermanente este ideală pentru a completa o ținută captivantă. De asemenea, fiind foarte rezistentă în timp, este considerată și extrem de practică, cucerind femeile din lumea întreagă.

Activitățile din prezent se pare că ocupă o mare parte din timp, tocmai de aceea iubitoarele tehnicilor de înfrumusețare apelează la produse rezistente, care să le permită să își desfășoare programul din agendă, fără a fi nevoite să apeleze prea des la retușarea manichiurii. Ojele cu efect semipermanent sunt în ziua de azi în topul celor mai utilizate produse de stilizare a unghiilor, datorită versatilității și durabilității, venind în ajutorul tuturor celor ce își doresc o manichiură impecabilă în fiecare zi.

 

Oje semipermanente în trend cu ținutele vestimentare

Pe lângă avantajul major oferit de rezistența de până la 3 săptămâni, acest tip de ojă mai vine cu un atu, și anume, posibilitatea de a fi purtată în orice situație. Gama extrem de variată de culori este perfectă pentru ținute din cele mai diverse, de la cele discrete la cele mai îndrăznețe. Indiferent de stilul tău sau de starea ta de spirit, vei găsi oja care să îți încălzească sufletul. Pigmenții intenși vor face spectacol pe unghiile tale, îndeplinindu-ți orice vis artistic.

Poți opta pentru oje semipermanente din gama Cat eye 10D utilizate ca atare sau împreună cu magnetul aferent pentru a transfera modelul dorit, pentru cele din categoria highly pigmented HP destinate în special profesioniștilor sau pentru cele reflectorizante. Toate produsele se caracterizează prin luciu foarte puternic și rezistență. Nu necesită pilirea și se pot aplica atât pe unghiile naturale, cât și pe cele false.

Formulele inovative, cu textură densă, permit aplicarea ojelor în 2 straturi foarte subțiri, utilizând o cantitate infimă de produs. Nu se recomandă încărcarea pensulei cu ojă și nici aplicarea acesteia în straturi groase, pentru a evita obținerea unui rezultat dezamăgitor.

Unul dintre trucurile specialiștilor constă în aplicarea ojei în straturi foarte fine, pentru ca uniformizarea să fie perfectă. Pentru a împiedica încrețirea produsului pe unghii, nu scoate mâna de sub lampa LED sau UV decât după ce a trecut 1 minut de expunere continuă.

Stiluri care nu se demodează

Stilurile de manichiură cu oje semipermanente se reinventează în fiecare sezon. Noile culori și tehnicile propuse fascinează mereu, reușind să mențină în topul preferințelor aceste produse de succes. O gamă de oje „supercool” la ora actuală este cea denumită Cat Eye 10D. Fiind ultimul trend în moda unghiilor spectaculoase, aceste oje eclipsează prin aspectul foarte pigmentat și efectul paietat. Nuanțele profesionale de roșu, gri argintiu și roz sunt foarte solicitate în rândul cumpărătoarelor, particulele vibrante având un impact de excepție.

Unghiile roșii ți se par irezistibile și nu vrei să renunți la această culoare? Oja semipermanentă Ever Red va atrage garantat toate privirile! În categoria HP Ever vei mai găsi și oje cu efect mat, sidefat sau paietat, în culori dintre cele mai variate, de la cele mai deschise, la cele mai închise. Cu o manichiură semipermanentă în aceste nuanțe nu ai cum să dai greș!

 

În perioada 11.05.2022 – 15.05.2022, participă la „Roata cu surprize” și bucură-te de ofertele disponibile! Adu în arsenalul seducției cele mai performante oje semipermanente și reinventează-ți stilul!

 

You might also like