Importanța genelor și a sprâncenelor în machiaj

In machiaj este binecunoscuta importanta pe care o au genele si sprancenele in crearea armoniei potrivite in fata si din imaginea pe care o vedeti mai jos puteti intelege usor de ce.

Motivul este foarte simplu. Atât genele , cât și sprâncenele sunt poziționate strategic: primele înconjoară irisul, în timp ce cele din urmă creează un cadru perfect pentru întregul ochi. Prin urmare, este esențial să ai grijă de ele, atât cu produsele cosmetice potrivite, cât și cu machiajul, conform zolla.

Genele

Nu e nimic de făcut: în ceea ce mă privește, pentru a avea gene mai robuste și mai puternice, cel mai bun remediu natural este întotdeauna uleiul de ricin! Doar echipează-te cu o perie veche și aplică uleiul pe genele umede, poate seara înainte de a merge la culcare. Nu exagera cu cantitatile pentru ca riscul este ca produsul, prin natura sa foarte dens si lipicios, sa ajunga apoi in ochi. Eficacitatea nu este atât în ​​cantitate, cât în ​​constanță: aplică-l în fiecare seară timp de cel puțin o lună și vei vedea! Machiajul joacă și el rolul său: pentru gene voluminoase alegeți rimel cu efect de volum specific și verificați forma pensulei cu testere. Dacă este mare și are peri groși, poți fi în siguranță.

Dar genele false? Le recomand cu incredere daca este o seara importanta, pentru ca chiar fac diferenta!

Sprâncene

Ne-am putea certa cu adevărat despre sprâncene ore întregi, dar ceea ce contează cu adevărat pentru a avea sprâncene perfecte, pe lângă tratarea lor din nou cu ulei de ricin, sunt forma și culoarea. În ceea ce privește forma care urmează să fie dată sprâncenelor, nimic mai bun decât să te bazezi inițial pe o (bună) cosmeticiană, care a studiat diversele forme ale feței și te poate sfătui care este cea mai potrivită formă pe care să o dai sprâncenelor tale.

Este adevărat, pe web există multe indicații despre cum să repari și să dai forma corectă sprâncenelor ținând cont de forma feței (am scris și câteva articole despre asta), dar se întâmplă adesea ca forma naturală a sprancenelor tale nu iti permite sa urmezi pe deplin schemele: din acest motiv iti recomand intotdeauna sa contactezi un profesionist.

Odată ce înțelegi ce linii să urmezi, poți să o faci și tu! Și culoarea? Fiecare linie cosmetică oferă de la 3 la 4 sau 5 nuanțe diferite. În ultimii ani, la clasicele creioane pentru sprâncene au fost adăugate și alte produse pentru sprâncene, precum fardurile de pleoape, ceara, gelurile colorante și așa mai departe. Greu de spus care este cel mai bun, depinde cu adevărat de ceea ce cauți. De exemplu, sprâncenele mele trebuie umplute și mă simt grozav cu creionul (uneori chiar și cu fardul de pleoape). Dar dacă ai în mod natural genele groase și trebuie doar să intensifici puțin culoarea sau vrei să arate mai îngrijite, atunci cu siguranță este mai bine să optezi pentru rimel pentru sprâncene.

You might also like