Dincolo de siguranță: iată cum arată cele mai „cool“ modele de căști moto!

În timpul plimbărilor cu motocicleta, există mulți factori care pot să reprezinte un pericol sau să te deranjeze. Praful, picăturile de ploaie, razele puternice ale soarelui sau o rafală mai puternică de vânt pot să îți distragă atenția și să strice bucuria drumului. Tocmai de aceea, este esențial să alegi protecția oferită de căști moto.

Pe lângă faptul că îți oferă siguranță, ele au însă și o funcție estetică importantă. Mai ales în cazul unei plimbări prin oraș sau al unei parade a motocicliștilor, cu siguranță vrei să arăți cât mai bine. Tocmai de aceea, magazinul online Sport-Mag.ro oferă diferite modele de căști moto, potrivite pentru toate gusturile. Iată-le pe câteva dintre cele mai apreciate!

 

Casca W-TEC V159 de culoare neagră

Modelul se numără printre acele casti moto potrivite în special pentru motocicletele de stradă și tocmai, de aceea, producătorul a acordat o atenție deosebită, pe lângă elementele de protecție, și designului. Atât forma, cât și culoarea neagră sau viziera de tip flip-up sunt apreciate de mulți pasionați.

Dincolo de avantajele estetice, această cască integrală dispune de toate elementele necesare pentru a asigura o protecție și un confort depline. Gurile de ventilație oferă posibilitatea de închidere pe ambele părți ale bărbiei, cât și deasupra căștii, asigurând astfel o bună aerisire. Căptușeala solidă și confortabilă se poate spăla separat.

 

Casca W-TEC V541 Kustom Black Heart

Modelele retro de căști moto se bucură de tot mai multă apreciere, iar acesta este unul dintre cele mai apreciate, datorită graficii unice concepute de W-TEC și de studioul de design Black Heart. La aspectul elegant contribuie, de asemenea, și marginile cromate.

Produsul este recomandat pentru scutere, choppere și chiar pentru motociclete Harley Davidson. Este dotat cu parasolar detașabil și cu o curea practică, pentru atașarea ochelarilor moto. Căptușeala interioară este moale și confortabilă, fiind prevăzută cu pernițe pentru obraji, care asigură confort maxim în timpul plimbării. Nu în ultimul rând, îndeplinește cele mai înalte standarde de siguranță europene – ECE 22 05.

Vezi viața în roz, cu casca W-TEC FS-701PF Pink Life!

Mulți pasionați de motociclete preferă culoarea neagră, însă asta nu înseamnă că modelele de căști moto în nuanțe mai optimiste nu se bucură de succes. O dovedește W-TEC FS-701PF Pink Life, o cască elegantă pentru scuter și chopper, cu o atractivă culoare roz, care completează ideal designul retro simplu.

Pe lângă aspectul interesant, produsul se remarcă prin viziera rabatabilă anti-zgârieturi și prin faptul că este dotat cu o căptușeală complet rabatabilă și reglabilă. Închiderea se realizează prin intermediul unei catarame micrometrice cu eliberare rapidă.

 

Accesoriile potrivite completează look-ul!

Pentru a arăta cât mai bine, poți completa ținuta cu care pornești la drum cu diferite accesorii, care vor face ansamblul cu atât mai interesant. Este vorba despre măști, viziere, cagule și bandane, dar și despre diferite modele de guler, cozoroc de schimb sau chiar curea ori breloc. Fiecare dintre ele arată foarte bine și, în același timp, își dovedește deplin utilitatea.

Vizitează magazinul online Sport-Mag.ro și vei găsi zeci și chiar sute de modele de căști moto full face, open face sau flip-up, precum și o mulțime de accesorii care îți vor atrage cu siguranță atenția!

You might also like