Descoperiți de ce merită să investiți într-o copertină retractabilă

Unul dintre principalele avantaje de care ai parte atunci când locuiești la casă este acela că poți petrece oricât timp îți doriți în aer liber alături de cei dragi.

Pentru a-ți crea, însă, un colțișor relaxant, pe care să îl folosești chiar și atunci când soarele este foarte puternic sau când plouă, ai posibilitatea de a investi într-o copertina retractabila Soraltechnik. Aceasta îți permite să acoperi terasa atunci când simți că este nevoie, dar și să te bucuri de timp în aer liber, fără să ai nimic deasupra în serile plăcute de vară, când temperaturile sunt foarte prietenoase.

Copertina retractabila, excelentă în zilele însorite de vară

Dacă soarele bate puternic pe terasa ta în zilele toride de vară, dar totuși îți dorești să petreci timpul afară, fie că îți bei cafea împreună cu cei dragi sau pur și simplu te relaxezi citind o carte, o copertina retractabila este excelentă pentru tine. Cu ajutorul acesteia poți decide când să te bucuri de umbră, dar și când să o strângi, pentru ca terasa să rămână complet descoperită.

Ferește-te de ploaie foarte ușor

Un alt aspect, pe care este bine să îl pui în balanță înainte de a investi într-o copertină pentru terasă este acela că pe piață găsești inclusiv modele impermeabile, care îți permit să te ferești de ploaie. Materialele din care copertinele pot fi realizate sunt extrem de variate, atât din punct de vedere a calităților pe care le au, cât și din punct de vedere al designului, iar dacă nu îți dorești să acoperi terasa cu tabla clasică, aceasta este o variantă alternativă excelentă pentru tine.

Alegi sistemul retractabil potrivit pentru tine

În ceea ce privește modul în care deschizi sau închizi copertina, poți alege dintre următoarele variante:

  • un sistem retractabil manual – o astfel de copertină este prevăzută cu o manivelă, pe care trebuie să o folosești atunci când vrei fie să deschizi acoperișul, fie să îl închizi. Sistemul manual este ideal pentru terasele micuțe, întrucât efortul pe care îl depui nu este unul mare, iar astfel obții confortul pe care ți-l dorești;
  • un sistem retractabil automatizat – în cazul în care terasa pe care o ai este una generoasă ca suprafață, iar copertina în care investești este și ea foarte mare, atunci este indicat să alegi un sistem retractabil automatizat. Pentru a face umbră pe terasă, va fi suficient să apeși un buton sau să accesezi copertina cu ajutorul unei aplicații de pe telefon.

Înainte de a lua o decizie în privința sistemului de retractare, gândește-te la cât de mare este terasa ta, dar și la nivelul de confort pe care ți-l dorești. De asemenea, este bine să știi că un sistem automatizat este întotdeauna mai costisitor decât unul manual, însă totodată îți asigură mai multe avantaje, de care să te bucuri în timp.

O varietate de modele

Simple din punct de vedere cromatic, într-o singură nuanță sau cu modele deosebite, copertinele retractabile din care poți alege sunt extrem de variate și ofertante ca design. Pentru a fi sigur, însă, că acoperișul pentru care optezi se va plia perfect în spațiul de care dispui, gândește-te la imaginea de ansamblu pe care vrei să o creionezi. Mai exact, ia în considerare culoarea decorativei, dar și culoarea geamurilor, pentru a te bucura de o imagine plăcută din punct de vedere vizual în curte.

Soraltechnik.ro îți oferă posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de produse, care îți asigure tot confortul de care ai nevoie acasă. De aici poți comanda cel mai nou tip de pergola bioclimatica: https://www.soraltechnik.ro/categorie-produs/protectie-solara/pergola-bioclimatica/, precum și uși de interior ori de exterior sau uși potrivite pentru garajul tău.

Date de contact:

Email: office@soraltechnik.ro

Telefon: 031 430 40 33

You might also like