Ce poţi oferi angajaţilor tăi de Paşte?

Vine Paștele şi nu ştii ce să oferi angajaţilor tăi? Zilele libere de Paşte nu sunt singura recompensă pe care aceştia o merită iar tu ştii foarte bine asta. E momentul să le faci o mică bucurie cu un cadou care să îi facă să se simtă importanţi pentru firma ta. Iată mai multe idei care să te ajute să obţii cadourile potrivite pentru ei.

Alege un coş cadou care să cuprindă produse specifice acestei sărbători

Poţi oferi angajaţilor tăi un coş cadou Paște cu produse specifice de sărbători. Ai mai multe opţiuni în acest sens. Poţi opta pentru cadourile care au produse moderne cum ar fi ciocolată şi vinul şi iepuraşii de Paște sau ouăle colorate, dar poţi alege şi coşuri tradiţionale, în care să fie pască şi ouă roşii, cozonac şi alte astfel de preparate specifice sărbătorilor la noi. Pentru a alege coşul cadou corect, va trebui să ţii cont de ceea ce ştii despre angajaţii tăi.

Vestea bună este că oricum ai alege un astfel de coş, ei vor fi fericiţi şi mulţumiţi pentru că şi dacă nu le plac toate produsele din coş, le vor împărţi cu familia odată ce coşul ajunge acasă. Gestul îi va face să se simtă importanţi şi apreciaţi iar asta contează foarte mult pentru firma ta deoarece aceste mici gesturi au darul de a ajuta echipele să funcţioneze mai bine.

De asemenea, indiferent cum alegi coşul cadou este foarte important să te asiguri că acestea au produse de calitate premium. Nu trebuie neapărat să alegi coşuri uriaşe, este suficient să alegi un coş mic sau o cutie cadou pentru fiecare angajat şi aceştia vor fi cu siguranţă fericiţi.

Câni cadou cu motive tematice

În cazul în care nu vrei să alegi un coş cadou pentru fiecare, poţi opta pentru căni cadou cu tema de Paște. Desigur, cadoul nu va fi la fel de spectaculos că un coş, însă este tot un gest drăguţ pe care îl poţi face pentru angajaţii tăi de Paște şi aceştia îl vor aprecia.

Organizează un team building

Acesta nu este chiar un cadou, ci mai mult o petrecere înainte de sărbători, care să te ajute să îţi solidifici echipa şi să îţi faci angajaţii fericiţi. În acest caz, inaltnirea ar trebui să se termine tot cu un mic cadou sub forma unor coşuri speciale de Paşte sau a unor cutii cu bunătăţi. Totul depinde de preferinţele tale şi de ideile pe care le ai în organizarea unei petreceri în Firmă.

Indiferent de cum alegi cadourile pentru angajaţii tăi, ţine cont de faptul că acestea au rolul de a te ajuta să creezi legături cu angajaţii tăi şi să îi aduci mai aproape de companie. Micile gesturi care le recompensează muncă sau care le recunosc eforturile sunt cele care îi vor face să vină cu drag la muncă şi să se simtă bine în compania în care lucrează. Odată ce au fost stabilite astfel de senimente, oamenii din echipa ta vor depune efortul la lucrurile să meargă bine.

 

You might also like