Bill Gates prezice modul în care sfârşitul pandemiei va afecta lumea

Într-o postare publicată pe blogul personal, „Gates Notes”, miliardarul crede că tehnologia va dobândi o relevanţă enormă în combaterea pandemiilor viitoare.Astfel, fondatorul Microsoft este încrezător că, în viitor, populaţia va fi mai conştientă de „măsurile de prevenire şi de îngrijire a sănătăţii”.

Deşi, Pandemia COVID-19 va fi amintită ca un moment plin de suferinţă, frică şi incertitudine. Chiar şi aşa, Bill Gates este optimist şi crede că va aduce schimbări pozitive în lume.

Miliardarul american spune în articolul său despre David Moinina Sengeh, pe care l-a cunoscut pe când africanul studia ingineria biomecanică. Ca atare, evidenţiază modul în care Guvernul din Sierra Leone a reuşit să activeze un protocol de sănătate rezistent care a servit la strunirea coronavirusului, în ciuda neajunsurilor şi a dificultăţilor economice.

„David crede că experienţa Sierra Leonei în timpul epidemiei de Ebola din 2014 i-a pregătit mai bine pentru COVID-19. Oamenii din Sierra Leone au înţeles imediat cât de important era să ai virusul sub control. Populaţia a luat în serios restricţiile de carantină de la început….

Citeste continuarea Aici

You might also like