Surprize pentru clienții Ikea

Ikea România a trimis un comunicat de presă în care anunță noi piese de mobilier. Astfel, acestea urmează să fie puse la vânzare începând de la 1 octombrie.  În plus, noile piese e mobilier au fost dezvoltate de Ikea în colaborare cu Republic of Gamers.

Surprize pentru clienții Ikea! Un nou tip de mobilier va fi pus la vânzare din 1 octombrie

De asemenea, noua gamă de  mobilier pentru gaming, dezvoltată de IKEA în colaborare cu Republic of Gamers (ROG), va fi disponibilă în magazinele IKEA din România și online de la începutul lunii octombrie.

Mai mult, noua gamă, ce include peste 29 de produse, va ajuta la crearea de soluții complete și personalizate care se vor integra armonios în decorul casei și vor contribui la creșterea performanței în timpul jocurilor.

„IKEA dorește să creeze o viață de zi cu zi mai bună pentru și mai mulți oameni și pentru numeroșii gameri care se află printre aceștia. Am colaborat cu un adevărat expert în lumea gaming-ului, care cunoaște în detaliu industria de gaming și dorește să găsească noi modalități de a integra gaming-ul în locuințe. Așadar, am îmbinat tot ce este mai bun de la IKEA…

Citeste continuarea Aici

You might also like