Simona Halep nu se mai teme de COVID-19 după ce s-a vaccinat

Cunoscuta jucătoarea română de tenis, Simona Halep, fost lider mondial, a precizat că nu se mai teme de COVID-19 după ce s-a vaccinat şi i-a îndemnat şi pe alţii să se imunizeze pentru a reduce astfel restricţiile de sănătate şi siguranţă din tenis, transmite Reuters.

Simona, care va împlini 30 de ani în septembrie, nu a călătorit la New York, în septembrie, 2020 pentru US Open şi turneul de la Cincinnati (găzduit de Big Apple în 2020) din cauza pandemiei, dar în octombrie a fost testată pozitiv la coronavirus, iar în februarie s-a vaccinat.

”Nu mi-e teamă, deoarece m-am vaccinat”, le-a spus Halep reporterilor după victoria de marţi de la Cincinnati, 6-4, 3-6, 6-1 cu poloneza Magda Linette, în primul tur.

”Mă simt protejată, sunt atentă, port masca atunci când sunt mulţi oameni în jurul meu”, a mai adăugat Halep.

Sportiva, care a revenit după o pauză de trei luni cauzată de o accidentare la gambă, a menţionat că nu-i plac bulele sanitare: ”Mă simt foarte stresată când sunt într-o bulă sanitară”.

De asemnenea, tenisul profesionist a fost oprit timp de cinci luni anul trecut, după închiderea graniţelor pentru oprirea…

Citeste continuarea Aici

You might also like