Simona Halep este la răscruce de drumuri, este viziunea cunoscutului antrenor român de tenis Sever Dron

Sever Dron cunoscutul antrenor român de tenis, stabilit acum la Paris, a analizat situaţia în care se află acum, tenismena Simona Halep dar mai ales cu ce riscuri se confruntă în viitor campioana noastră.

Astfel, reputatul antrenor român de tenis, trage un semnal de alarmă cu privire la perioada prin care trece acum, Simona Halep.

“Simona este la o răscruce de drumuri”, spune Sever Dron (77 de ani), cunoscutul antrenor care i-a pregătit pe Henri Leconte și Virginia Ruzici, dar şi fost coleg cu Ilie Năstase și Ion Țiriac în Cupa Davis.

“Accidentările din ultimul timp nu îi ușurează soarta”

Proaspăt revenită în ţară după US Open, unde a fost eliminată în optimi de Elina Svitolina, Simona Halep se va căsători săptămâna viitoare. Antrenorul crede că va fi tot mai dificil pentru sportivă să găsească un echilibru între viaţa profesională şi cea personală.

“Vine un moment în cariera unui sportiv de înaltă performanță, mai ales la fete, când va trebui să își întemeieze o familie! Cu siguranță, Simona este la o răscruce de drumuri! Să o lăsăm pe Simona și staff-ul ei să decidă ce va face în…

Citeste continuarea Aici

You might also like