Rujul: cum îl facem să reziste mai mult timp pe buze

Întotdeauna, în orice machiaj și orice ținută, rujul completează look-ul final și aduce o notă de eleganță și feminitate.

Sunt foarte puţine femei care să spună că ele nu poartă ruj sau că nu înțeleg acest produs. În orice machiaj și orice ținută, rujul completează look-ul final și aduce o notă de eleganță și feminitate. Imaginează-ți cât ușor este să porți un machiaj lejer, natural și să aplici un ruj roșu. Nici nu trebuie să-ți bați capul prea tare, pentru că sigur ieși în evidență fără niciun pic de efort.

Din nefericire nu toate formulele sunt rezistente și după câteva ore de purtare trebuie reaplicate, mai ales dacă mâncăm, bem sau în cazul timpurilor actuale, este necesar să purtăm mască.

Însă, există câteva trucuri care ne pot ajuta să oferim mai multă rezistență rujului și să nu ne mai stricăm machiajul, pe lângă formulele deja existente pe piață care promit purtări de până la 24 de ore fără reaplicare.

Astfel, primul ruj rezistent a fost inventat de Hazel Bishop, fondatoarea unul brand de cosmetice, în anul 1948, iar în 1950, imediat după lansare, produsul a devenit extrem de…

Citeste continuarea Aici

You might also like