Raluca Turcan: Majorarea salariului minim va fi consistentă inclusiv pe partea de salariu net

În data de 22-09-2021 ministrul Muncii și Protecției Sociale, Raluca Turcan, s-a aflat la Tulcea, de unde a susținut o conferință de presă la Prefectura județului. În cadrul acestei conferințe de presă, ministrul Raluca Turcan a vorbit despre creșterea salariului minim, subliniind că majorarea va fi consistentă și pe partea de salariu net.

Românii vor primi mai mulți bani în mână!

Ministrul Muncii,Raluca Turcan, a declarat că a fost identificată o variantă pentru ca majorarea salariului să se simtă și pe partea salariului net. Ministrul a subliniat că această variantă a fost găsită împreună cu șeful Executivului, Florin Cîțu, a explicat aceasta în cadrul conferinței de presă de la Tulcea.

Astfel, „Cel mai probabil săptămâna viitoare, când vom avea Consiliul naţional tripartit, vom face o propunere sindicatelor şi patronatelor cu privire la creşterea salariului minim. Solicitarea de majorare se încadrează între 8 şi 12%, iar împreună cu premierul am identificat o variantă ancorată în indicatorii economici reali astfel încât majorarea salariului minim să fie una consistentă inclusiv pe partea de salariu net”, a…

Citeste continuarea Aici

You might also like