Poliția a emis un mandat de arestare preventivă pentru acuzațiile de agresiune împotriva lui Marilyn Manson

Poliția din statul american New Hampshire a emis un mandat de arestare preventivă pentru cântărețul Marilyn Manson în legătură cu acuzațiile de agresiune. Domnul Manson, în vârstă de 52 de ani, este acuzat de două acuzații de „asalt simplu contravențional din clasa A” implicând un videograf în timpul unui concert la Gilford în 2019.

Într-o declarație, poliția a spus că, cântărețul și agenții săi „sunt de curând la curent cu mandatul”. Dar nu făcuse niciun efort pentru a reveni să răspundă acuzațiilor, a spus poliția.

Declarația din cadrul Departamentului de Poliție Gilford spunea că fiecare acuzație implică o posibilă pedeapsă cu închisoarea mai mică de un an și o amendă de până la 2.000 de dolari (1.415 GBP). Poliția a adăugat că presupusele agresiuni „nu sunt de natură sexuală”.

Domnul Manson, al cărui adevărat nume este Brian Hugh Warner, nu a făcut până acum niciun comentariu public cu privire la această problemă. La începutul acestei luni, a reieșit că fosta asistentă al lui Manson, Ashley Walters, l-a dat în judecată pe cântăreț, acuzând agresiune sexuală.

Echipa juridică a doamnei…

Citeste continuarea Aici

You might also like