Pistolul preferat al gangsterului Al Capone va fi scos la licitaţie

Pistolul Colt 45, care i-au aparţinut lui Al Capone, unul dintre cei mai renumiţi gangsteri din lume, va fi scoas în curând la licitaţie în California de descendenţii săi, conform AFP.
Arma de foc preferată a lui Al Capone, face parte dintre cele 174 de loturi propuse spre vânzare, care includ şi fotografii de familie, o scrisoare adresată fiului său din celula gangsterului din închisoarea Alcatraz şi patul pe care îl împărţea cu soţia lui în vila lor luxoasă din Florida.
Astfel, colecţia, va fi pusă în vânzare pe 8 octombrie în oraşul Sacramento de către casa de licitaţii Witherells, provine din moştenirea lăsată de Al Capone în 1947 văduvei sale, Mae Capone, pe care aceasta a lăsat-o la rândul ei moştenire unicului lor fiu, Sonny.
În anii 1920, Al Capone era unul dintre cei mai redutabili şefi interlopi din perioada Prohibiţiei,  în timpul căreia producţia şi vânzarea de alcool au fost interzise oficial în Statele Unite.
Şef al bandei Outfit din Chicago, Al Capone, supranumit „Scarface”, a adus teroare în acel oraş american prin reţeaua lui de bătăuşi şi metodele sale extrem de violente, cum ar fi „Masacrul de…

Citeste continuarea Aici

You might also like