Parcul din România care a ajuns în topul destinațiilor de vizitat în Europa

Dino Parc Râşnov este una din cele două destinaţii din România care au intrat în “Top 50 Bucket List Destinations for Kids & Families in Europe”, alcătuit de FatherMag.com.

Astfel, prin acest top, publicaţia a creat primul clasament al destinaţiilor din Europa pentru segmentul “copii şi familie”. Dino Parc Râşnov este cel mai mare parc cu dinozauri din sud-estul Europei, care are pe cele 3,5 ha de pădure peste 100 de dinozauri atestaţi ştiinţific şi reproduşi în mărime naturală.

FatherMag.com a apelat la recenziile online, pentru a clasifica cele mai bune 50 de destinaţii de familie din Europa pe baza ratingului şi a numărului de voturi, dintre cele 250 de destinaţii din Europa preferate de copii şi familii, cum ar fi parcurile de distracţii şi tematice sau acvatice, plajele, grădinile zoologice şi acvariile, muzeele pentru copii şi parcurile naţionale.

De asemenea, Dino Parc Râşnov este titrat de creatorii clasamentului ca „unul dintre cele mai distractive parcuri de aventură şi muzee în aer liber din Europa”:

„Acesta este locul pe care nu trebuie să-l ratezi! Copiii pot vedea aproximativ 100 de modele de dinozauri de…

Citeste continuarea Aici

You might also like