O femeie și fiica ei, care nu credeau în COVID și care au refuzat vaccinul, au murit la câteva zile distanță din cauza virusului

O femeie anti-vaccin și fiica ei, care îi împărtășea opinia, au murit de COVID în spital la câteva zile distanță, şi au lăsat în urmă o familie devastată.

Astfel, Sammie-Jo Forde,În vârstă de 32 de ani, a murit sâmbătă în spitalul din Ulster, Irlanda de Nord, unde fusese tratată în aceeași secție ca și mama ei, Heather Maddern, în vârstă de 55 de ani, care a murit pe 31 august, conform The Guardian.

Aşadar, Maddern se declarase împotriva vaccinări anti-COVID și a distribuit online o serie de teorii ale conspirației legate de Covid chiar înainte de moartea ei.

Atât Forde cât și Maddern au fost infirmiere medicale și se încadrau în prima categorie de persoane care puteau primi vaccinul atunci când a fost derulat programul, în luna ianuarie.

Dar cele două l-au refuzat.

Tatăl lui Sammie-Jo Forde, Kevin McAllister, a precizat: „Sunt devastat. Mi-am pierdut fiica, cea mai bună prietenă a mea”.Acesta a mai spus că Forde, care avea patru copii, și Maddern erau „foarte, foarte apropiate”. „Au lucrat împreună, au trăit împreună și au murit împreună”, a mai spus el.

Astfel că Maddern a fost înmormântată pe 13…

Citeste continuarea Aici

You might also like