Modele de blazere care vor fi în vogă în această toamnă

Toamna, dar și primăvara, blazerul este o piesă vestimentară indispensabilă. Fără mâneci, oversize, scurt sau lung este cel care seduce din ce în ce mai multă lume.

Cum vremea de afară este morocănoasă și ploile sunt zilnice deja, ne simțim în anotimpul toamna. Și în acest caz, o întrebare revine pe buzele tuturor- cum ne vom îmbrăca în acest nou sezon? Ei bine, blazerul este o piesă vestimentară pe care te poți baza cu ochii închiși. Este o piesă vestimentară șic și atemporală în care te vei simți cel mai bine, mai ceva ca la un mesaj erotic.

Versiune oversize. Mai în vogă ca niciodată, blazerul oversize atrage toate privirile. În nuanțe de bej, de negru sau cu imprimeuri, este cel mai frumos. Dacă vrei să te bucuri de un look mai sofisticat, alege un blazer XXL pe care să îl porți alături de o vestă, scurtă, gen băiețoi, pentru a fi camuflată atunci când mergi la un sex shop, de ce nu!

Iar modelele oversize de blazere cu epoleți vor veni cu un plus de caracter pentru ținutele tale.

Iar dacă vrei să obții cea mai sexy ținută de seară, alege un blazer XXL din care să se întrevadă cea mai sexy lenjerie.

Versiune crop top. Cu siguranță că apreciezi foarte mult versiunea mai lungă a blazerului. Este o versiune clasică foarte bună, dar fashionistele apreciază din ce în ce mai mult și versiunea mai scurtă. Arată cel mai bine alăuri de o pereche de pantaloni largi, gen palazzo. Pe dedesubt poți purta un tricou simplu, alb cu un guler rotund sau în V.

Poți completa totul cu bijuterii aurii și originale, cu cele mai colorate inele sau cercei, de ce nu.

Blazerul fără mâneci. Împrumutat direct din dressingul masculin, blazerul fără mâneci încă mai este prezent și este foarte frumos. Se poate purta atât peste o cămașă, cât și peste un tricou, pentru a obține cele mai frumoase ținute. Poți alege fie variante simple, fie cu imprimeuri, pentru un look cool și fashion.

Poți completa ținuta cu o pereche de pantaloni din in, o pereche de blugi sau cu o rochie lungă, de ce nu.

Blazerul este deci un veritabil cameleon al modei, care se poate adapta oricăruii stil sau ținută. Se poate purta atât casual ziua, cât și șic seara. Și cea mai bună veste- va fi omniprezent în noul sezon!

You might also like