Marius Moga: ”Imi doresc sa te gandesti la tine ca la o artista”. Astazi, la 20:30, incepe o noua editie SuperStar Romania!

Săptămâna trecută, Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams au pornit în căutarea următorului SuperStar al României! Primii concurenți care au venit în fața juraților au demonstrat că s-au pregătit temeinic pentru competiție și că sunt dispuși să muncească pentru ca visul lor să devină realitate. Miza? Cel mai mare premiu din istorie: 1 milion de lei și titlul de SuperStar!

Astăzi, o puștoaică din satul Condrița, va face pasul cel mare spre o viitoare carieră. Încă de la intrarea pe scenă, jurații vor sesiza că seamănă cu o cunoscută cântăreață din România: Antonia! ”Îmi doresc să te gândești la tine ca la o artistă”, îi va spune Marius Moga după ce o va asculta. Să fie acesta un semn că este pe drumul cel bun? Aflăm de la 20:30, în prima ediție a săptămânii.

”Am venit cu scopul de a-mi demonstra mie că pot să cânt”, va spune o concurentă de 29 ani înainte de a povesti despre cum a decurs viața ei. Fostă actrița, aceasta a profitat de perioada pandemiei pentru a renunța la tot ce îi făcea rău în viață. ”Nu găseam un motiv pentru a rămâne aici”, va admite ea. Religia, dialogul cu…

Citeste continuarea Aici

You might also like