Mai mulți controlori în mijloacele de transport STB din București și Ilfov, de astăzi.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov precizează că, doar 10 % dintre călătorii care folosesc transportul în comun de suprafaţă din Bucureşti şi Ilfov îşi plătesc biletul. În aceast caz, începând de la 1 septembrie, sunt anunțate controale sporite și cu poliție în mijloacele de transport STB.

De asemenea, numărul celor care își plătesc călătoriile cu mijloacele de transport STB din București și Ilfov a scăzut constant în ultimii doi ani, spune sursa citată.

Concret, conform datelor oficiale, 210 500 de călători au bilete valabile în fiecare zi la o estimare de circa 2,1 milioane de călători/zi.

„Foarte mulți petenți reclamă faptul că în rândul călătorilor există persoane care nu dețin titlu de călătorie, dar, printr-un comportament agresiv față de echipele de control, nu sunt sancționați. Pentru a evita potențialele conflicte, TPBI a obținut sprijinul autorităților locale, care vor asigura prezența unor reprezentanți ai poliției în cadrul echipelor de control”, se menţionează în comunicatul TPBI.

Totodată, pentru călătoriile cu autobuzul, troleibuzul sau…

Citeste continuarea Aici

You might also like