Kate Hudson se alătură continuării filmului Knives Out

Jocul este în plină desfășurare – iar Kate Hudson este pregătită pentru acțiune. Actrița și femeia de afaceri a dezvăluit joi că a abordat prima continuare a Knives Out, făcând echipă cu o listă de noi veniți anunțați anterior, printre care Kathryn Hahn, Dave Bautista, Janelle Monáe, Leslie Odom Jr. și Edward Norton.

Grupul i se va alătura lui Daniel Craig, care își reia rolul de enigmatic detectiv Benoit Blanc în ambele continuări planificate. Alături de o descriere care includea o serie de emoții exprimate, Hudson, în vârstă de 42 de ani, a împărtășit o captură de ecran din articolul The Hollywood Reporter în care spune că filmul va fi filmat în Grecia în timpul verii. Rian Johnson se întoarce ca regizor pentru ambele continuări viitoare și a scris scenariul pentru următorul film, potrivit THR. Nu au fost anunțate detalii despre producție.

Filmul original – scris și regizat de Johnson, în vârstă de 47 de ani, și lansat în cinematografe în 2019 de Lionsgate – a devenit un succes la box office cu distribuția din lista A, inclusiv Craig, Chris Evans, Christopher Plummer, Jamie Lee Curtis, Toni Collette, Katherine Langford,…

Citeste continuarea Aici

You might also like