Interlopul Nelson Mondialu cere bani de la fani pentru a-și pune termopane la vilă

Cunoscutul interlop din Cluj, Nelson Mondialu a intrat în conflict cu fanii săi după ce a început să-i sufoce cu solicitările sale de donații. În ultima apariţie a cerut bani pentru a-și pune termopane și țiglă la vila pe care și-o construiește lângă Cluj-Napoca.

 

Acesta se pare că ar fi rămas fără bani după ce a început să-și construiască o vilă în localitatea Ciurila, de lângă Cluj-Napoca. Însă primul lucru la care s-a gândit a fost să apeleze la donațiile fanilor săi, scrie Ştiri de Cluj.

Din această cauză a ajuns intelorpul să-și bombardeze admiratorii cu mesaje prin care le cere bani pentru geamuri și țiglă, oferind toate informațiile de care eventualii săi sponsori au nevoie pentru a-i vira bani, cum ar fi conturile bancare, dar și numele său real, Pop Nelson Simone. Însă, apelul la generozitatea fanilor săi i-a iritat  pe aceștia, iar ultima sa postare în acest sens a asunat zeci de comentarii negative.

Nelson, are 617.000 de abonați la contul de YouTube

 

Astfel, interlopul este acuzat că a ajuns un cerșetor. ”Ce oameni sunteți voi cei care le dați bani la trântori ăștia manglitori. Aveți prea mult,…

Citeste continuarea Aici

You might also like