Google lansează un nou serviciu în România

Până în prezent, soluţia Google Pay era disponibilă în România prin intermediul aplicaţiilor de plată ale partenerilor, bănci sau operatori de plăţi electronice.

Astfel, Aplicaţia Google Pay va putea fi folosită de toţi utilizatorii de telefoane Android din România pentru a realiza plăţi contactless sau online, într-un mod simplu şi sigur.

Din punct de vedere financiar, aplicaţia Google Pay oferă un mod rapid de a plăti în magazine şi protejează datele de plată prin multiple niveluri de securitate.

Mai mult, Google Pay simplifică păstrarea biletelor de îmbarcare şi a cardurilor de loialitate.

În contextul aplicaţiilor, odată cu disponibilitatea aplicaţiei devine disponibil şi suportul pentru Google Pay pentru dispozitivele cu sistemul de operare Wear OS. Astfel, plata cu smartwatch-ul va fi mult mai simplă.

În prezent, aplicaţia este disponibilă în peste 30 de ţări în toată lumea şi oferă plăţi sigure, beneficiind de o securitate construită pe mai multe niveluri. De exemplu, când este utilizată pentru plata în magazin, către comerciant este trimis numărul de card virtual, nu cel real.

În situaţia când telefonul este…

Citeste continuarea Aici

You might also like