Gala VMA 2021 anunță câștigătorii ediției din acest an

Premiile MTV Video Music Awards au avut loc duminică seara în cadrul Barclays Center din Brooklyn, având-o drept gazdă pe Doja Cat. Cele mai mari vedete ale muzicii au concurat pentru celebrele statui Moonperson, iar marele câștigător al nopții a fost Lil Nas X, care a primit inclusiv râvnitul trofeu Video of the Year (Videoclipul Anului) pentru single-ul său „Montero (Call Me by Your Name)”.

Printre câștigătorii serii s-au numărat și Olivia Rodrigo, care a fost desemnată Best New Artist (Cel mai bun artist emergent) și a cărei piesă, drivers license, este Song of the Year (Piesa anului). Justin Bieber, care a câștigat Artist of the Year (Artistul anului), cât și Best Pop (Cea mai bună piesă pop), pentru piesa sa „Peaches”, Billie Eilish, care a câștigat Video for Good pentru balada ei „Your Power”; BTS, care a câștigat Group of the Year (Grupul Anului) și Best K-Pop (Cea mai bună piesă pop); și Travis Scott, care a câștigat premiul Hip-Hop pentru Franchise (cu Young Thug și M.I.A.).

Unul dintre cele mai emoționante momentele ale serii a fost omagiul pe care cei de la Foo Fighters l-au adus lui Charlie Watts (Rolling Stones),…

Citeste continuarea Aici

You might also like