Facebook a prezentat o pereche de ochelari inteligenţi

Prima pereche de ochelari inteligenţi, realizaţi  de Facebook împreună cu Ray-Ban a fost prezentată, după mai multe luni de informaţii oferite cu zgârcenie.

Astfel, Primii ochelarii inteligenţi la a căror dezvoltare a contribuit Facebook se numesc Ray-Ban Stories şi nu diferă prea mult, ca design, de formatul tradiţional al celebrului producător de ochelari.

Aşadar, Ray-Ban Stories au în dotare două camere frontale, ce pot fi folosite pentru fotografii şi filmări – acestea fiind, de fapt, funcţiile de bază ale noilor ochelari, alături de posibilitatea preluării sau realizării unui apel (prin intermediul telefonului mobil) şi de ascultarea conţinutului audio prin intermediul a două difuzoare.

În contextul funcţionării, comenzile pot fi date fie cu ajutorul unui asistent vocal, care răspunde la comanda “Hey, Facebook”, fie folosind un mic touchpad montat pe ramă.

În plus, ochelarii au suficient spaţiu de stocare pentru a păstra în jur de 12 filmări de 30 de secunde sau 500 de fotografii realizate cu camera de 5MP.

Bateria din dotare ar trebui să ţină aproximativ 6 ore, cu o folosire intermitentă. Încărcarea completă a acesteia…

Citeste continuarea Aici

You might also like