Descoperă cele mai interesante activități pe care ți le oferă destinația Maldive în 2021

Această țară insulară este un excelent punct de atracție pentru turiștii din toată lumea, datorită celor peste 1000 de insule exotice, a mării încântătoare, a nisipului strălucitor și a practicării sporturilor nautice.

Scuba Diving 

Pe lângă obiective istorice și religioase, în Maldive, vizitatorii mai pot experimenta și altfel de activități, în special scufundările.

Datorită vizibilității excelente până la o adâncime de 50 de metri și a temperaturilor calde pe tot parcursul anului, scufundările sunt o adevărată bucurie pentru turiști. De asemenea, Maldive are unele dintre cele mai bune locuri de pe glob, în care se poate practica scuba diving. Pentru neinițiați, stațiunile din Maldive au școli profesionale de scufundări, cu instructori care vorbesc mai multe limbi străine și cursuri pentru toate nivelurile de experiență. Prin scufundări în apele din Maldive, vei descoperi un paradis subacvatic cu peste 1350 de specii diferite de corali și pești.

Reciful Banană, de exemplu, este cel mai popular loc de scufundări din Maldive, cu faimă la nivel internațional. Numele provine de la forma asemănătoare cu a unei banane. Aici…

Citeste continuarea Aici

You might also like