Cel mai bun laptop pentru călătorii: cum îl alegi?

Călătoriile sunt excelente pentru a scăpa de activitățile cotidiene și obositoare de la locul de muncă, de la facultate sau de acasă. Toată lumea are nevoie de o vacanță binemeritată din când în când, așa că îți dorești să te bucuri de fiecare moment al concediului tău prin locații inedite, confort, tehnologie și voie bună!

Ți-ai luat deja biletele de transport și de cazare, ți-ai pus în bagaj hainele și accesoriile importante, însă ai nevoie de un laptop care să-ți ofere un plus de confort și aspect modern în vacanță? Atunci iată câteva sfaturi pentru tine care te vor ajuta să găsești laptopul potrivit pentru călătoriile din zilele libere!

 

Memorie internă mare

Deoarece vei vrea cu siguranță să faci poze în vacanță și să capturezi pe cameră fiecare moment special, vei avea nevoie de un laptop cu memorie cu capacitate mare HDD, SSD sau SSHD (o memorie hibrid între HDD și SSD). Chiar dacă aparatul sau telefonul tău are destul spațiu, este recomandat să salvezi pozele și pe un alt device, respectiv laptopul, ca să fii sigur că nu le vei pierde. 

Vei găsi numeroase modele de notebooks cu specificațiile dorite. De…

Citeste continuarea Aici

You might also like