Cazul Gabby Petito: Tânara ar fi fost găsită moartă după 10 zile de căutări.

BBC relatează că un trup care se potrivește descrierii femeii dispărute Gabby Petito a fost găsit de către echipele de căutare într-un parc național din statul Wyoming. Cazul lui Petito s-a mediatizat la nivel internațional în ultima săptămână, însă faptele care au dus la acest rezultat rămân învăluite în mister.

„După cum fiecare părinte își poate da seama, este un moment incredibil de greu pentru familie”, a informat agentul FBI Charles Jones. „Cauza morții nu a fost stabilită”.

Tânăra vizita Parcul Național Grand Teton din Wyoming alături de logodnicul ei atunci când a dispărut. FBI a anunțat că medicii legiști încă nu au confirmat 100% că rămăsițele umane îi aparțin lui Gabby Petito, însă că acestea se potrivesc descrierii femeii.

Familia lui Brian Laundrie a lansat un comunicat de presă prin avocatul lor. „Veștile despre Gabby Petito sunt teribile. Familia Laundrie se roagă pentru Gabby și familia ei”, se spune în comunicat.

Dispariția lui Gabby Petito

Aşadar, Gabby Petito și logodnicul ei, Brian Laundrie, au pornit în luna iulie într-o excursie prin SUA la bordul mașinii ei. Cei doi au postat pe YouTube și pe…

Citeste continuarea Aici

You might also like