Care sunt avantajele unui vas de wc clean on?

Amenajarea băii este un proces dificil ce necesită intervenția specialiștilor și multă documentație privind obiectele sanitare, mobilierul și accesoriile potrivite. Funcționalitatea unei băi reprezintă în continuare o caracteristică prioritară atunci când se pune la punct planul de amenajare. Drept urmare, producătorii din această industrie pun bazele unor noi tehnologii și soluții potrivite pentru băile moderne. Ca și exemplu avem tehnologia unui vas wc clean on, pe care o utilizează din ce în ce mai mulți producători.

Cleon on este o tehnologie destul de recentă, întâlnită la mai toate tipurile de vase wc suspendate și clasice. Vasele wc cu acest tip de tehnologie nu au ramă interioară. Astfel, jetul de apă se direcționează perfect pe pereții vasului, curățându-i în profunzime, fără a stropi în afara acestuia.

Această tehnologie poate fi întâlnită sub un alt nume în cazul altor producători de vase wc, însă principiile funcționării sunt aceleași.

De ce să alegi un vas wc clean on?

Poți alege un vas wc clean on pentru simplul fapt că îți asigură o igienizare în profunzime. Vasele cu ramă clasică îngreunează accesul la suprafața totală a pereții vasului, ceea ce permite bacteriilor să se acumuleze mult mai ușor.

Forma vaselor wc clean on permit folosirea optimă a cantității de apă, fiind economice din punct de vedere financiar. Chiar mai mult, nu sunt obligatorii de folosit detergenții pentru curățarea vasului, ceea ce reprezintă o altă modalitate de a economisi.

 

De asemenea, au un design mai atractiv, chiar dacă este vorba despre o simplă toaletă. Pot fi integrate în băile amenajate modern sau în cele luxoase, dar nu sunt excluse nici din peisajul altor stiluri de amenajare.

Ce alte funcții poți găsi la obiectele sanitare?

Printre cele mai populare funcții la obiectele sanitare enumerăm capacele soft close, cele slim, dar și cele cu tehnologia easy soft (sau quick release). Capacele soft close au amortizoare speciale integrate în balamale, care oferă o închidere ușoară și silențioasă. Este un aspect ce contribuie la confortul și prevenirea zgomotelor generate de trântirea capacului.

Tehnologia easy soft permite montarea și demontarea rapidă a capacului wc prin doar câteva mișcări simple și ușoare. Permite accesul în zonele greu de curățat și asigură o bună igienizare.

O altă funcție întâlnită la obiectele sanitare este sistemul de fixare ascuns (cunoscut și sub termenul „suprafix”). Vasele cu această tehnologie au toate elementele de fixare ascunse în corpul toaletei, fiind total invizibile din exterior. În acest fel, dispar din peisaj capacele de mascare și găurile de acces de pe suprafața toaletei, iar finisajul este neîntrerupt.

Ce tipuri de vase wc găsești pe piață?

Pe piață găsești în prezent o gamă destul de variată de vase wc. Poți opta pentru vase wc suspendate, care au montajul în perete sau pentru modele clasice, cu montaj direct pe pardoseală. Sunt disponibile vase wc în formă ovală sau pătrată, în dimensiuni normale sau chiar XL, pentru persoanele supraponderale.

Bineînțeles, sunt disponibile vase wc potrivite pentru amenajarea băilor în diverse stiluri: modern, clasic, de lux sau vintage. Acest lucru se datorează și faptului că în ultima perioadă se găsesc în comerț și vase wc de alte culori decât albul standard. Poți alege un vas wc clean on negru, verde, albastru marin, cu inserții gold sau alte modele de actualitate.

Când te hotărăști să achiziționezi un nou vas wc pentru baie, poți alege o variantă potrivită atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic. Este important să atingi în aceeași măsură ambele aspecte, pentru a crea un spațiu ușor de utilizat și întreținut, dar plăcut estetic în același timp. Cu siguranță vei găsi în magazinele de profil vasul wc potrivit spațiului tău.

You might also like