Care a fost piedica în calea unei reveniri de senzație în atletismul de performanță a lui Usain Bolt

 

Atletul Usain Bolt, octuplu campion olimpic, susține că a fost tentat să revină în atletism la Jocurile Olimpice de la Tokyo, dar acum este mult prea târziu pentru a mai concura.

Sportivul jamaican Usain Bolt și-a încheiat cariera în 2017 și spune că antrenorul a fost cel care i-a recomandat să nu mai revină.

În opunia sa, „Este prea târziu (n.r. pentru o revenire). Dacă ar fi fost să revin, aș fi făcut-o pentru Olimpiadă (de la Tokyo). Când i-am spus antrenorului meu că mă voi retrage, m-a luat la o discuție și mi-a spus: <<Atunci când te retragi, asta a fost. Eu nu mă mai întorc pentru alte competiții sau turnee. Așa că trebuie să fii sigur de decizia ta>>.

Îmi amintesc când m-am dus la el în 2019 și l-am întrebat ce părere are despre o posibilă revenire a mea. El a răspuns: <<Nici măcar nu începe cu asta>>. Așa că dacă antrenorul meu nu este cu mine, nici măcar nu voi încerca o reîntoarcere. Am încredere în el și dacă a spus ceva, este calea cea bună”, a declarat Usain Bolt, conform BBC.

După o scurtă trecere la fotbal, Usain Bolt s-a orientat spre muzică. El a produs un album împreună cu…

Citeste continuarea Aici

You might also like