ANDREEA BĂLAN, CRITICATĂ DUR DE FANI

Cântăreaţa, Andreea Bălan, pare şă-şi fi găsit liniştea în braţele actualului său partener, Tiberiu Argint. Cei doi au plecat de curând într-o vacanţă, însă fanilor nu le-a plăcut ce au văzut pe pagina sa de Instagram. Aşa că, blondina a primit un val de critici în mediul online.

Vedeta o ţine din vacanţă în vacanţă. Ea a bifat în acest an câteva destinaţii în care mulţi nici măcar nu visează să ajungă, iar în urmă cu câteva săptămâni a fost în Grecia. Mai mult, cântăreaţa i-a ţinut pe fanii săi la curent cu activităţile pe care le-a desfăşurat acolo, însă mulţi au observat un detaliu neobişnuit.

Andreea a republicat câteva imagini pe contul său, semn că ar vrea să retăiască din nou acele momente frumoase. Numai că, dintr-un moment ce părea frumos pentru artistă, s-a schimbat totul într-o clipă.

Astfel că, într-una dintre fotografii se vede cum artista şi-a decupat iubitul din fotografie. Acest lucru a fost criticat de câteva persoane care nu au înţeles de ce Andreea Bălan a luat această decizie.

Cei doi au împlinit, de curând, un an de relație. Cu această ocazie, ei și-au luat o binemeritată…

Citeste continuarea Aici

You might also like