5 tehnici prin care poți avea o casă curată si aerisită

Spațiul în care locuiești este o extensie a propriei tale personalități și, așa cum reiese din numeroase studii psihologice, curățenia și starea de bine de acasă îți influențează stima de sine, dar și emoțiile. Astfel, dacă te bucuri de un mediu plăcut la tine acasă, vei vedea cum și starea ta de spirit se va îmbunătăți și vei fi mai încrezător în propria persoană.

În acest articol îți propunem câteva tehnici care să te ajute să nu mai privești curățenia ca pe o corvoadă. Dacă folosești aceste metode vei putea face curățenie mai rapid și, în plus, vei menține ordinea în casă pentru o perioadă mai îndelungată.

Renunță la obiectele inutile

Cel puțin o dată pe lună este indicat să acorzi atenție acelor spații în care depozitezi obiectele pe care le folosești foarte rar, cum ar fi: biblioteca, dressingul, debaraua. După ce ai sortat toate obiectele din aceste spații, poți fie să le donezi, fie să le vinzi pe cele la care dorești să renunți. Întrucât biblioteca reprezintă o mare parte a unei camere, și aceasta este vizibilă atunci când ai musafiri, este recomandat să începi prima dată cu ordonarea…

Citeste continuarea Aici

You might also like