O nouă destinație de shopping la AFI Cotroceni. Famous Merch și colecția Hatz by Dorian Popa

Luna septembrie aduce un nou magazin pe harta shopping-ului bucureștean, „Famous Merch”, un concept marca AFI Cotroceni destinat pasionaților de produse personalizate. Sunt celebre expresiile „Hâtz, Jhonule” sau “Hâtz”, pe care Dorian Popa le folosește de câțiva ani în vlogguri, în emisiuni, așa că pasionații și fanii pot achiziționa din AFI Cotroceni și cele mai cool produse „Hatz” by Dorian Popa.

Prin inaugurarea acestui spațiu, AFI Cotroceni aduce produsele din portofoliul celebrităților din România mai aproape de clienții săi, magazinul concentrând într-un format compact și cu un design minimalist colecția „Hatz” by Dorian Popa. Fanii vor găsi în magazinul „Famous Merch” atât produse ediție limitată, cât și colecțiile Back To School, Hatz de Relaxare care includ accesorii, haine casual urban și papetărie. Colecțiile personalizate sunt cerute și așteptate de fanii lui Dorian Popa, acestea fiind achiziționate într-un timp record.

Dorian Popa este actor, vlogger și dansator și a devenit cunoscut în 2011, odată cu apariția sa în serialul „Pariu cu viața”. Dorian este un generator de conțiut…

Citeste continuarea Aici

You might also like