Mesterul Bun – peste 100 de renovari complete realizate in pandemie si un nou proiect rezidential

Pandemia a schimbat multe in viata noastra, ne-a facut sa devenim mai responsabili, ne-a facut sa pretuim mai mult sanatatea, timpul si nu in ultimul rand ne-a facut sa redescoperim si sa reinventam conceptul de “acasa”. Cei mai multi dintre noi au fost nevoiti sa lucreze de acasa si astfel sa isi regandeasca partial sau complet designul casei.

Renovarea unei locuinte nu se reduce doar la partea materiala, ci si la o echipa de profesionisti care sa livreze si sa garanteze in acelasi timp calitatea serviciilor oferite. Mesterul Bun este solutia la care peste 100 de romani au apelat in pandemie, pentru a-si renova locuintele.

“Mesterul Bun nu livreaza un produs sau un serviciu, Mesterul Bun livreaza o garantie, o siguranta si o experienta unica intr-un domeniu nu tocmai bine vazut in Romania, in care noi punem clientul pe primul loc, nu doar teatral respectand bunele maniere, ci in scris din momentul in care batem palma si semnam un contract la care oferim garantie, indiferent de cat de mica sau mare este lucrarea. Absolut tot se contracteaza si se garanteaza prin semnarea unui contract intre 1-2 ani depinde de tipul, marimea si complexitatea lucrarii respective. Indiferent…

Citeste continuarea Aici

You might also like