Luni 30 august, 40 de angajați ai Primăriei Capitalei au mers în Cișmigiu: „Au o săptămână să pună la punct parcul”

Luni dimineața, zeci de angajați ai Primăriei București au mers în parcul Cișmigiu pentru a începe curățenia. Acolo s-a aflat și primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, care a anunțat că Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement are zece zile la dispoziție „să pună la punct Cișmigiul”.  De asemenea, edilul a precizat că serviciul de curățenie în parcuri ar putea fi concesionat unor firme.

În opinia sa, „Este un test pentru ALPAB. În funcţie de ce vor face săptămânile astea, vom decide dacă în viitor, după ce Compania Parcuri se închide, dacă o să continuăm cu ALPAB, prin muncitori angajaţi sau dacă o să externalizăm”, a arătat promarul general, într-o declaraţie acordată presei.

Primarul a menţionat că angajaţii ALPAB au sarcina ca în decurs de o săptămână să cureţe Parcul Cişmigiu. Pentru curăţarea statuilor este necesar avizul Direcţiei pentru Cultură, organism subordonat Ministerului Culturii, iar în acest caz există întârzieri cu obţinerea avizelor, din cauza personalului insuficient.

„Puţin mai târziu, când o să avem bani, o să ne ocupăm de alei, iar marile investiţii – asta depinde de bugetul pe…

Citeste continuarea Aici

You might also like