Cum să alegi decorațiunile potrivite pentru grădina ta

Locul preferat pentru relaxare și odihnă este în grădină, pentru că ai amenajat un colț doar al tău, unde să stai cu o carte bună, sau să petreci o după amiază agreabilă în compania unor prieteni, la un ceai și-o șuetă. Dar ca toate acestea să aibă farmecul scontat, trebuie să alegi decorațiunile potrivite pentru grădina ta, în funcție de mărimea acesteia, de stilul peisagistic și de mobilierul de pe terasă.

Iată câteva sugestii ca să amenajezi cele mai frumoase grădini, unde să te simți în largul tău și totodată să-ți impresionezi oaspeții prin rafinament și originalitate:

Alege stilul grădinii și asortează decorațiunile

Grădina înseamnă mai mult decât o anexă a casei, reprezintă un spațiu agreabil, unde frumosul și utilul se îmbină într-un ambient relaxant. De aceea trebuie să alegi un stil unitar pentru amenajările peisagistice, în concordanță cu arhitectura casei. 

Dacă optezi pentru rustic, decorațiunile potrivite pentru grădina ta sunt ghivece smălțuite, cu muscate și cârciumărese, jardiniere în lăzi de lemn cu flori de câmp, taburete din trunchiuri de copaci, o roată de căruță, un plug vechi…

Citeste continuarea Aici

You might also like