Cum alegi un bong de calitate?

Pentru începători, achiziționarea unui bong de calitate poate fi o sarcină dificilă. Piața este extrem de generoasă în această privință, dar, la început de drum, acest aspect nu avantajează un novice. În fața multitudinii de produse, fumătorul se trezește întrebându-se care este cel mai potrivit dispozitiv pentru el. Alegerea devine mai ușoară pe măsură ce capeți experiență. Până atunci, iată câteva considerente despre aceste accesorii de fumat, care s-ar putea să-ți ușureze alegerea.

 

Mărimea contează

Mărimea poate fi un criteriu de alegere pentru un bong. Dacă ești o fire activă, care nu poate sta prea mult locului, atunci vei aprecia un dispozitiv de dimensiuni reduse, pe care să-l poți transporta cu ușurință. Acestea sunt, de regulă, ușoare. Poți alege un bong realizat din silicon alimentar, de înaltă calitate. Acesta este ideal pentru utilizarea zilnică, în călătorii și la festivaluri.

Siliconul chillum surprinde cu tehnologia Hex-TEK de înaltă performanță „PieceMaker”. Datorită găurilor de percolator hexagonale, special amenajate, apar nenumărate vârtejuri de aer și bule cu bule. Acestea asigură o aprindere mai rece și filtrată. Țeava de silicon este ușoară, poate fi pliată, fiind foarte rezistentă. Vasul pe bază de plante este un vas mare din oțel inoxidabil, care poate fi îndepărtat și apoi chillum poate fi folosit ca adaptor pentru bolurile SG 14. În plus, există un capac pentru bolul chillum.

Un mini bong este perfect pentru a fi transportat, însă, fumul va fi mai aspru, din cauza faptului că parcurge un traseu redus. Dacă ai gâtul sau plămânii sensibili, atunci aceasta nu este alegerea potrivită pentru tine și ar trebui să cauți un dispozitiv cu gâtul mai lung.

Un dispozitiv de dimensiuni medii combină avantajul de a putea fi transportat cu mai multă ușurință, cu o calitate mai bună a fumului. Vei aprecia mai bine gustul tutunului sau al ierburilor folosind un accesoriu de dimensiune medie. Deși nu sunt la fel de discrete precum cele mici, ele sunt mai durabile.

Bongurile de dimensiuni mari sunt recomandate celor care vor să aibă un astfel de dispozitiv acasă. Ele nu pot fi transportate cu ușurință, de aceea sunt destinate uzului la domiciliu. Acestea se adresează mai degrabă cunoscătorilor, deși începătorii l-ar aprecia în egală măsură. Prin intermediul lungimii tubului, filtrarea devine optimă, la fel și calitatea fumului. Un fum mai fin îți protejează gâtul și plămânii.

 

Materiale

Un bong din sticlă reprezintă alegerea perfectă pentru un începător. Sticla este versatilă și durabilă. Aceasta oferă calitatea incomparabilă a gustului. În plus, accesoriile din sticlă sunt rezistente, atât la șocuri, cât și la variațiuni de temperatură.

Pipele acrilice cu vas din metal si bază din cauciuc sunt accesibile ca preț și foarte eficiente. Ele sunt extrem de rezistente, deci, dintr-un foc, ești asigurat că ai făcut o investiție bună.

 

Dacă îți dorești însă un produs de calitate, atunci trebuie să alegi un dispozitiv din ceramică. Calitatea materialului face ca această pipă să fie cea mai bună din punctul de vedere al fineții fumului. Materialul ceramic nu influențează gustul, astfel că te vei putea bucura de plin de aromele tutunului. În plus, accesoriile din ceramică sunt realizate, de cele mai multe ori, manual, deci vei putea beneficia de un design unicat și original.

 

You might also like