Amenajarea băii în stil modern: 5 exemple

Dacă-ți dorești să-ți transformi baia într-un adevărat colț modern de relaxare, fără să omiți multifuncționalitatea și nevoile familiei tale și fără să renunți la ideea de a-i oferi spațiului un design deosebit, găsești în acest material câteva sugestii. Tot de aici afli câteva atribute care definesc perfect stilul contemporan de amenajare al băilor și 5 exemple, în tendințe.

Caracteristicile stilului modern

Stilul modern pune accent pe simplitate și eleganță, dar și pe libertate, pe nevoi, posibilități și durabilitate. De exemplu, în designul modern nu va trebui să investești foarte mult, deoarece găsești cu ușurință căzi de baie ieftine, dulapuri și lavoare, cu forme simple și funcționale, care îți oferă confort cu bani puțini.

Designerii de interior mixeaza atent elementele de design, folosind culori în contrast sau în tendințe, optând pentru suprafețe lucioase, materiale durabile și forme alungite, geometrice. Principalul beneficiu oferit de stilul modern al băilor este că poate fi transpus cu ușurință în orice spațiu, indiferent de dimensiunea sa. 

Baie modernă în nuanțe de bej

O baie în nuanțe de bej…

Citeste continuarea Aici

You might also like