5 factori de care depinde performanța energetică a clădirilor

Performanța energetică a clădirilor include încălzirea, prepararea apei calde pentru consum, răcirea, ventilarea și iluminatul locuinței. Aceasta semnifică energia estimată sau consumată de către membrii unei gospodării în vederea realizării necesităților de zi cu zi.

Dacă vrei să aflii care sunt factorii ce influențează performanța energetică a clădirilor și care sunt modurile prin care poți reduce consumul de energie, atunci citește în continuare!

Zidăria clădirii

Zidăria exterioară a clădirii joacă un rol important în performanța energetică a acesteia, de aceea este important să optezi pentru o construcție creată din materiale de calitate. Printre cele mai folosite produse este BCA-ul. 

Datorită caracteristicilor sale energetice, dar și pentru că vei găsi întotdeauna material de BCA la preț bun, clădirea ta va beneficia de o performantă energetică crescută la prețuri minimale. Bineînțeles, performanța aceasta depinde de conductivitatea termică și a grosimii pereților. 

Cu toate acestea, chiar dacă vei beneficia de o zidărie portantă sau neportantă cu pereți exteriori de BCA, construcția va oferi un confort…

Citeste continuarea Aici

You might also like