Augustin Zegrean aruncă BOMBA. Dăncilă și Teodorovici se vor alege cu dosare penale

116

Fostul președinte al Curții Constituționale, Augustin Zegrean le atrage atenția premierului Viorica Dăncilă și ministrului de finanțe Eugen Teodorovici că în cazul în care vor impozita pensiile magistraților se vor alege cu procese penale.

Zegrean spune că impozitarea pensiilor speciale este neconstituțională, fapt pentru care magistrații își vor căuta dreptatea în tribunale.

„Mereu se pleacă cu propuneri după ureche și apoi se miră de ce nu trec legile la CCR. De ce nu trec? Că sunt făcute după ureche. De ce credeți că numai pensiile peste 10.000 de lei pot fi impozitate cu 90%? Sunt și salarii peste 10.000 de lei și acestea pot fi impozitate. Mai sunt și probleme de etică. Oamenii aceștia au fost ademeniți să iasă la pensie mai devreme și acum vii să le tai pensiile? Legea nu este constituțională câtă vreme se aplică numai la o anumită categorie de pensionari.Dacă vor să facă asta și să treacă de Curte, trebuie să impoziteze și salariile în același fel”, a declarat Zegrean la România TV.

Viorica Dancila este iar de rasul Europei:„Incompetenta guvernamentala: prim-ministrul Viorica Dancila vrea ca Romania sa gazduiasca o agentie europeana care are deja un sediu…”

Loading...

Loading...