Dacian Cioloş :”Vom fi în stradă ! Riscăm să devenim ţara lui Dragnea .Alegerile anticipate sunt singura soluţie de a relegitima clasa politică…”

808
Cioloş: Riscăm să devenim ţara lui Dragnea. Alegerile anticipate, singura soluţie

Fostul premier Dacian Cioloş îşi anunţă, duminică, participarea la proteste, afirmând că „riscăm să devenim ţara lui Dragnea”. „Trebuie să împiedicăm adoptarea oricărei legislaţii noi care afectează statul de drept şi ordinea constituţională”, spune Cioloş, care precizează că Guvernul Dăncilă trebuie să plece. În plus, acesta consideră că alegerile anticipate sunt singura soluţie de a relegitima clasa politică.

„Mi-am dorit foarte tare să cred că lucrurile se vor linişti. Că manipularea, minciuna şi agresivitatea vor înceta. Că ne vom întoarce la normalitate şi decenţă. M-am înşelat. Avem partidele lui Dragnea, televiziunile lui Dragnea şi guvernul lui Dragnea. Riscăm să devenim ţara lui Dragnea. România legilor lui Iordache, a justiţiei lui Nicolicea şi Şerban Nicolae şi a guvernului doamnei Dăncilă este o Românie iliberală care în ultima vreme pare să fie condusă în stil mafiot. România e a celor mulţi şi cinstiţi, care aşteaptă o ţară condusă pentru binele tuturor, şi nu doar pentru binele şefului PSD, al celor 73 de puşcăriaşi şi al celor care se tem de lege”, scrie Cioloş, duminică, pe Facebook.Acesta îşi anunţă participarea la proteste.(Continuarea, mai jos…)

„Vom fi în stradă. Trebuie să împiedicăm adoptarea oricărei legislaţii noi care afectează statul de drept şi ordinea constituţională. Să convingem Parlamentul că este acolo pentru România şi nu pentru Dragnea. Guvernul Dăncilă trebuie să plece. Nu numai pentru că este incompetent şi o ruşine pentru profesioniştii români, ci pentru că este construit pentru interesele unui om dovedit infractor şi nu pentru România”, mai spune Cioloş, care afimă că „alegerile anticipate sunt singura modalitate de a relegitima clasa politică”.

Loading...

Rareş Bogdan aruncă „BOMBA”: PSD şi ALDE se pregătesc să părăsească guvernarea. Vin 10 zile DE FOC!

Loading...